Voorzitter

Vacature: Voorzitter

Werkzaamheden
De voorzitter vormt samen met de penningmeester en de secretaris het dagelijks bestuur van de Vereniging Wereldwinkel Renkum. Als voorzitter zit je de vergaderingen van het vijfkoppige bestuur voor en ben je het aanspreekpunt van het bestuur. Jij initieert de vergaderingen en activiteiten van het bestuur en stuurt bij waar nodig. Jij overziet de vereniging als geheel waarvan de Wereldwinkel een belangrijk onderdeel is. Je zit de jaarlijkse algemene ledenvergadering voor en zorgt dat de leden goed geïnformeerd blijven over de ontwikkelingen van de winkel.

Wij vragen
Je bent in staat om zaken aan te sturen en te overzien. Hebt gevoel voor verhoudingen en neemt de leiding waar nodig. Je enthousiasmeert de vrijwilligers die de winkel draaiend houden en  stuurt het geheel aan. 

Wij bieden
Een leuk en gezellig bestuur en een goed lopend winkelteam met vrijwilligers waarin goed wordt samengewerkt. Waarin oog is voor elkaar en waar een positieve sfeer heerst. Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst zodat je onder de vrijwilligersverzekering valt van de gemeente.

Tijdsbesteding 
Gemiddeld 1 dagdeel per week.

Interesse?
Stuur een mail naar info@werelwinkelrenkum.nl en we gaan samen de mogelijkheden bekijken!

Reacties zijn gesloten.