Penningmeester

Vacature: Penningmeester

Werkzaamheden
De penningmeester vormt samen met de voorzitter en de secretaris het dagelijks bestuur van de Vereniging Wereldwinkel Renkum. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor een goed financieel beleid en het op orde houden van de financiën van de vereniging. 
Je bent onderdeel van het vijfkoppige bestuur en neemt deel aan de bestuursvergaderingen elke 6 weken. Jij managet en beheert de financiën van de Wereldwinkel Renkum en legt hierover jaarlijks verantwoording af tijdens de Algemene Leden Vergadering. 
De dagelijkse kasafdracht wordt verwerkt door een van de vrijwillige winkeliers en behoort als zodanig niet tot je taken.

Wij vragen
Je bent in staat om de financiën aan te sturen en te overzien. Hebt gevoel voor verhoudingen en neemt initiatief waar nodig. Je draagt bij aan het team door mee te denken en te ondersteunen. 

Wij bieden
Een leuk en gezellig bestuur en een goed lopend winkelteam met vrijwilligers waarin goed wordt samengewerkt. Waarin oog is voor elkaar en waar een positieve sfeer heerst. Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst zodat je onder de vrijwilligersverzekering valt van de gemeente.

Tijdsbesteding 
Gemiddeld 1 dagdeel per 2 weken.

Interesse?
Stuur een mail naar info@werelwinkelrenkum.nl en we gaan samen de mogelijkheden bekijken!

Reacties zijn gesloten.